Partners

Ondernemen zonder grenzen – verover de wereld met DHL
Internationaal zakendoen biedt enorme kansen voor groei. DHL Express helpt u met al uw logistieke vragen en maakt verzenden over de grenzen een stuk overzichtelijker. Als wereldwijd marktleider in logistiek en express-vervoer is DHL uw partner voor export, import en internationale E-commerce. Met DHL verzendt u snel en gemakkelijk uw documenten, pakketten en pallets, naar bedrijven en particulieren. En met een wereldwijd netwerk in 220 landen gekoppeld aan lokale douane expertise, verbinden wij uw bedrijf met uw klant. Zo brengt DHL de wereld dichtbij!

U doet beter internationaal zaken met evofenedex
evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Via evofenedex nemen zij hindernissen in internationaal ondernemen en de logistiek weg en voegen zij kansen toe. Internationaal, nationaal en regionaal. Van meer export, een veiliger en efficiënter magazijn, slimmer vervoer tot een goede opslag van gevaarlijke stoffen. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs die samen werken aan 360 graden logistiek en internationaal ondernemen.

Beperken van internationale risico’s met ING
Als u over de grenzen handelt krijgt u te maken met allerlei uitdagingen; ING denkt graag met u mee over financiële oplossingen die u verder helpen bij deze uitdagingen.  Of het nu gaat om het beperken van handelsrisico’s, het optimaliseren van betaalstromen of financieren van uw internationale ambities. We gaan graag met u in gesprek!

Pak de zaken goed aan met RVO.nl
Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Maar hoe pakt u dat aan? Waar liggen uw kansen? Hoe vindt u een zakenpartner? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland helpt ondernemend Nederland met informatie, tools, programma’s en een internationaal netwerk van ambassades, consulaten generaal en Netherlands Business Support Offices bij het waarmaken van hun internationale ambitie. Tijdens het event helpen wij u bij het vinden van een zakenpartner. Is het land waar uw focus ligt niet beschikbaar, dan staan wij u graag te woord.

Copyright © Nationaal Export Event Theme by: Theme Horse Powered by: Wordpress