Stroopclub

Chantal Piet heeft succes met haar stroopwafels in Texas. Foto: Tothem.co

Deze Nederlandse onderneemster maakt Texanen wild met haar stroopwafels

Met een simpel wafelijzer vertrok ze naar de Verenigde Staten. Inmiddels heeft de Nederlandse Chantal Piet de Texanen helemaal wild gemaakt met haar verse ‘Authentic Dutch Stroopwafels’. “Grappig genoeg vinden de Amerikanen stroopwafels helemaal niet zo zoet in vergelijking met andere dingen die ze eten.”

Maandelijks verkoopt ze zo’n 20.000 stroopwafels en dat kunnen er nog veel meer worden, verwacht Piet. In Austin zijn ze niet meer te missen. De wafels staan op de kaart bij hippe koffiebarretjes, restaurants en liggen in diverse supermarkten. In totaal op meer dan 40 locaties.

Bij het opstarten van haar bedrijf heeft ze veel steun gehad aan de handelspost NBSO Houston eveneens in Texas. De NBSO kan voor Nederlandse ondernemers in het buitenland een partner zakenscan uitvoeren, bedrijven kunnen meedoen in het speciale programma ‘starters in internationaal business (sib)’. En via de app Nlexporteert heb je alle nuttige informatie direct bij de hand.

Interessant? Kom dan naar het internationaal ondernemen Festival en profiteer van alle expertise die ter beschikking staat! Van over de hele wereld en voor alle branches hebben wij de juiste mensen in huis.

Copyright © Nationaal Export Event Theme by: Theme Horse Powered by: Wordpress