Is dit voor mij?

U zit nog volop in vakantiemodus, maar de agenda stroomt alweer vol. Lunchafspraken, werkbezoeken en teammeetings: U zult moeten kiezen! Laat ons uitleggen waarom u het internationaal ondernemen Festival op 1 november dit jaar simpelweg niet mag missen.

U staat centraal!

Het draait namelijk de hele dag om u als ondernemer. We willen u helpen met kennis, contacten en inspiratie. Alles wat u nodig heeft om internationaal actief te zijn. Persoonlijk spoorboekje nodig? Mail ons dan of stuur ons een persoonlijk berichtje.

Richt u zich op een bepaald aspect van een land of een sector? Wij kijken of wij u  kunnen matchen met relevante andere aanwezigen. Wij hebben dit jaar onder meer Polen, België, Afrika, Rusland en Azië op het programma. Snel oriënteren op een aantal landen tegelijkertijd? Vraag dan gesprekken met meerdere experts aan. Wij leveren op maat gemaakt advies met de specialisten van onze partners en vertegenwoordigers van ons gespecialiseerde Nederlandse handelsnetwerk in het buitenland.

Internationaal ondernemen festival: wat kunt u verwachten?

De komende maanden laten we experts aan het woord over thema’s als blockchain, circulaire economie en green city. En niet alleen met de Nederlandse bril, maar juist met de kennis van over de grens. Ter oriëntatie op pad? Laat u  inspireren door de ervaring van bekende Nederlanders. Of luister naar de keynote van een internationaal vermaarde spreker. U krijgt in korte tijd veel informatie over talloze landen en interessante regio’s.

Als u een keuze gemaakt heeft, gaat u de diepte in via gesprekken met ervaren ondernemers. Zij delen de komende maanden op deze site alvast hun learnings. Met de aanwezigheid van de specialisten van partners en het buitenlandnetwerk ontstaat een unieke cross-over met een enorme meerwaarde.

Alle gesprekken kennen een vliegende start. Alleen mensen die echt iets aan elkaar hebben, zetten we bij elkaar. Voor export-adviseurs en consultants is geen plek. Een ondernemer zonder ervaring helpen we individueel. Dat geeft de ervaren ondernemers meer ruimte. Zo zijn de huiskamergesprekken en workshops een echte kickstart voor het uitbreiden van uw business naar het buitenland.

Timing is cruciaal en de wereld is volop in beweging. Maar u hoeft niet te wachten tot 1 november. Kom nu al met ons in gesprek via Twitter, LinkedIn of Facebook en laat ons weten of internationaal ondernemen mogelijk iets voor ue is. Enthousiast? Meldt u aan!

 

Copyright © Nationaal Export Event Theme by: Theme Horse Powered by: Wordpress