Energizers & Cornersessies

Energizers en Cornersessies 

Nieuw op het festival zijn de energizers en cornersessies. Kies tussen 3 topsprekers. Ze zullen zich in het ochtendprogramma tijdens de energizers kort voorstellen, tijdens de cornersessie kun je zelf kiezen welk van de drie verhalen je gaat beluisteren. 

Personal Branding door
Tom Coronel
Hoe zet je jouw bedrijf internationaal goed op de kaart en zorg dat je dat niet alleen jouw product maar ook de ‘branding’ consistent en overtuigend is? Tom is autocoureur en zakenman in hart en nieren. In een wereld die blijft veranderen, is hij altijd op topsnelheid. Zijn ervaringen in de autosport past hij toe in zijn eigen online business. Tom blijft je inspireren met energie!
Internationale gamification in business door Maarten Robben

International Gamification in business De eerste stap naar het buitenland gaat niet altijd vlekkeloos. Maar echte ondernemers zetten door, stellen hun keuzes bij en behalen toch succes. Deel hier de ervaringen van een inmiddels belangrijke internationale speler in de markt van serious gaming en simulaties. Maarten Robben is partner bij Frisse Blikken (Fresh Forces). Hij begeleidt de gaming- en spelsimulatie activiteiten voor deze organisatie. Hij is geboren in Boxtel (Brabant) en heeft Organisatiewetenschappen en Filosofie gestudeerd in Tilburg. Mijn passie voor het vak is begonnen als assistent van Jac Geurts, maar hij heeft zich verder mogen ontwikkelen bij Twynstra Gudde, Phoenix Opleidingen maar eigenlijk met name in het leven zelf. Voor zowel de publieke zaak als voor het bedrijfsleven voert hij opdrachten uit. De impact die Frisse Blikken games hebben, wordt in toenemende mate ook in het buitenland gewaardeerd. Hierdoor zit hij delen van het jaar in de VS, Canada en New Zealand. Hij kijkt met name naar de mens-kant van organiseren en ervaart dat gesproken taal alleen vaak tekort schiet. Games bieden een gedeelde ervaring en gaan altijd over de essentie. Het uiteindelijk streven naar harmonie en duurzaamheid is wat hem drijft.
Copyright © Nationaal Export Event Theme by: Theme Horse Powered by: Wordpress